Cocktailtilltugg

tomat mozzarella

Våra fredagskvällar kräver numera att det mesta är preparerat i förväg då fotbollsträning gör att det sällan är någon hemma före klockan 21. Plockmat har blivit ett begrepp och  det mesta går att förbereda i förväg. Gårdagens succé blev körsbärstomater där toppen skurits av och innehållet gröpts ur. Sedan fylldes de med mozzarella och dekorerades med ett myntablad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: