Äggröra med Tomme de Savoie och kummin

oeuf2

Till helgfrukosten rekommenderas denna rätt om du råkat få lite Tomme de Savoie eller annan lämplig ost över.

Klipp upp ägget och gör en traditionell äggröra innehållet. När röran är färdig blandar du i riven ost och hela kumminfrön efter behag. Fyll skalet med äggröran och servera. Bör förtäras ganska omgående innan den kallnar.

Att återanvända skalet är inte nödvändigt för att njuta av äggröran men det blir onekligen lite trevligare presenterat och sparar kanske lite disk.

Den vackra äggkoppen är ett real äkta konsthantverk av designtalangen -Z-.

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Chezsofia said,

    Läckraste äggkoppen jag sett! Superschysst presentation av en enkel men god liten rätt (ägg och ost kan inte bli fel 😉 ), klart imponerande!


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: